Ontdek de eigentijdse suggesties van de chef

Brasserie Hof Van Ranst  - SuggestiesDe chef van Brasserie Hof van Ranst werkt graag met seizoensgebonden ingrediënten. U vindt deze smaakvolle producten terug in de versbereide suggesties. Ontdek ze hier of kijk verder op de uitgebreide menukaart van het Hof Van Ranst in Ranst :

 

 

 

 

 

Voorgerechten

Duo van wildpaté / rozijnentoast / uienconfituur € 16.95
Carpaccio van hert / Oude Brugse kaas € 22.50
Wilde eend / venkelspek / vijgen / rode vruchten € 17.00

Hoofdgerechten

Fazant Brabançonne / witloof / spruiten / wildjus € 31.50
Wildragout van hert / appeltjes met veenbessen € 26.50
Hertenfilet / gemarineerde peer / pastinaak / portosaus € 32.50
Wilde hertenrack / kastanje puree / bordelaise saus / kweepeer € 31.00
Wilde eend / venkelspek / vijgen / rode vruchten / krielaardappelen € 29.50
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe