Zalige vleesgerechten met passende supplementen

Brasserie Hof Van Ranst - vleesgerechtenVlamingen blijven graag hun stukje vlees eten. Daarom selecteert Brasserie Hof van Ranst voor alle vleesgerechten de beste kwaliteit. Dit gaat van de Ierse filet pur tot de steak tartaar die à la minute vers wordt bereid. Proef deze heerlijke smaken terug in iedere bereiding en dus ook in de visgerechten, verse pasta'sof salades.

Vleesgerechten

Ierse filet pure “Black Agnus” met saus naar keuze – 250 gr
Zesrib ” Holstein ” wed aged / witlofsla – 350 gr
Cote à l’ os ” Ierse Angus ” ( 2 pers ) / fris slaatje
Lamsbout / gelakte wortel / bataat / courgettebloem / saus vd pot
Burger ( 100 % runds Black Agnus ) / pancetta / cheddar / crispy onion / jalapeno / HVR saus
Steak tartaar ” à la miniute ”
Ribbekes ” Hof van Ranst ” / jacked potatoe / koolsla
Vol au vent classic

NIEUW !

KAASFONDUE Savoyarde ( min. 2 pers ) vleeswaren /krieltjes/brood/sla en zuurtjes

Supplementen

Gebakken champignons
Gemengde sla / witlofsla / tomatensla
Warme groenten (winter)
  • Bij onze hoofdgerechten zijn sauzen, frietjes, kroketten, puree, gratin, pasta of garnituur inbegrepen
  • Om u een vlotte bediening te garanderen, vragen wij u vriendelijk om vanaf 8 personen uw keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten. Bedankt voor uw begrip.
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken